Nieuwsbrief

Inschrijven voor nieuwsbrief:


AdvertentiesZoek een makelaarOpen Huizen Route | zaterdag 1 oktober 2011, de dag van het huis!


NVM OPEN HUIZEN ROUTE - Al tijden zijn de ERA-makelaars (NVM) in heel Nederland bekend vanwege de landelijke Open Huizen Route. Deze route langs huizen is bedoeld om kopers te helpen hun woonwensen zo concreet mogelijk voor ogen te krijgen.

Tijdens een Open Huizen Route van 1 oktober 2011 zijn woningen te bezichtigen zonder afspraak. Deze publieksvriendelijke actie is bedoeld om kopers te helpen hun woonwensen zo concreet mogelijk voor ogen te krijgen. De beste manier om dat te doen is veel huizen te bekijken en de Open Huis Route helpt hierbij, u gaat van open huis naar open huis.
 
Het bekijken van huizen gaat het beste bij daglicht. Niet iedereen kan door de weeks huizen bekijken, maar op zaterdag zijn veel makelaars niet open en dus niet beschikbaar voor bezichtigingen. Veel nationale verkopers willen ook liever niet op hun vrije zaterdag gebonden zijn aan mogelijk bezoek, tenzij het van tevoren is gepland. Om bezoeken zoveel mogelijk te bundelen wordt het op-zaterdag-zonder-afspraak-huizen-kijken dan ook op één zaterdag in maart gepland.Meer over de huizenroute in uw regio? Zoek uit onderstaande lijst een plaats om zo een makelaar te selecteren voor uw Open Huizen Route:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

 

A

B

C

D

E

F

G

H

I

 

J

 

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z