Nieuwsbrief

Inschrijven voor nieuwsbrief:


AdvertentiesZoek een makelaarFranchise makelaars


In Nederland zijn er enkele franchiseketens van makelaars. Deze makelaars opereren meestal onder één naam en hebben een grote of zelfs landelijke dekking. Hier onder vindt u een overzicht van enkele franchisers.
 
 
REMAX
Real Estate MAXimums is al 34 jaar actief in de makelaardij, en inmiddels is de franchiseformule van REMAX de meest succesvolle ter wereld. REMAX is de marktleider in de makelaardij, bevestigd door Entrepreneur Magazine. REMAX staat voor 2006 op de 8e plaats van de Top 500 Franchise organisaties, waar in 2005 de 10e plaats bezet werd. Daarnaast word REMAX ook als de nummer 1 franchise genoemd in de categorie 'onroerend goed', voor de 6e keer in zeven jaar!.
Ook in de categorie "Low-Cost Franchises" staat REMAX het hoogst genoteerd als makelaarsorganisatie, op de 4e plaats. Ten opzichte van het jaar 2005 is REMAX er wederom op vooruit gegaan, en staat REMAX van alle makelaarsorganisaties er het meeste en het best in genoteerd. Van de top 10 franchises heeft REMAX de meeste progressie laten zien.
 
Binnen het REMAX netwerk zijn ruim 120.000 geassocieerden werkzaam in meer dan 65 landen. Daardoor is REMAX niet alleen de beste keuze voor uw nationale woonwensen, maar tevens voor uw internationale ambities. Ons netwerk van makelaars is de bron van succes!
 
REMAX Nederland heeft zich tot doel gesteld om een landelijk dekkend netwerk van kantoren te implementeren, en zal derhalve ook de marktleider in Nederland worden. REMAX is al marktleider in onder andere Zwitserland, Portugal, Israel, Noorwegen, Turkije, IJsland, Zuid Afrika, Canada en de Verenigde Staten.
 
De bemiddelaars in onroerend goed, hypotheken en verzekeringen en natuurlijk de makelaars zelf zijn allemaal zelfstandig, en werken vanuit een REMAX kantoor. Binnen het kantoor werken ze samen, zij delen de kantoorkosten en dragen gezamenlijk hun steentje bij aan de bekendheid van REMAX in hun omgeving.

 

ERA
De ERA-makelaarsgroep bestaat sinds 1994 in Nederland. ERA is een samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars, dat wereldwijd in 28 landen opereert en in Amerika begonnen is in 1971. Uitgangspunt van de samenwerking is dat de makelaar actief naar zijn markt toegaat en meer marketing pleegt dan anderen ten behoeve van zijn opdrachtgevers die hun woningen bij hen in verkoop hebben gegeven. De opdrachtgever moet bevestigd worden in zijn of haar verwachting dat de ERA-makelaar het meest succesvol diens belangen van de opdrachtgever heeft behartigd bij aan- en verkoop. ERA-makelaars zijn dus altijd op zoek naar manieren om de meeste kopers en verkopers van woningen te bereiken. In Nederland kunnen alleen NVM-makelaars zich aansluiten bij ERA. Dit staat borg voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring. Daarnaast houden NVM-makelaars zich aan een erecode, waardoor de opdrachtgever er vanuit mag gaan dat hij of zij te maken heeft met een deskundige en integere dienstverlener. Wereldwijd zijn er meer dan 3.500 makelaarskantoren bij ERA aangesloten. In Europa zijn naast Nederland ook ERA-makelaars actief in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Finland, Zweden, Ierland, Groot-Brittanië, Zwitserland en Oostenrijk.

 

Garantiemakelaars
Met Garantiemakelaars weet u precies waar u aan toe bent. Want als enige makelaar in Nederland geeft Garantiemakelaars u garantie op de dienstverlening. Niet tevreden? U betaalt dan niets voor het intrekken van uw opdracht.


Huis kopen of verkopen? Met Garantiemakelaars bent u er zeker van. Wij garanderen dat Garantiemakelaars de woning vindt die u zoekt tegen de juiste prijs. U wilt uw huis verkopen? Met Garantiemakelaars is de woning gegarandeerd verkocht. In vergelijking met de gemiddelde makelaar weet Garantiemakelaars een hogere verkoopprijs te behalen. Uw huis staat bovendien minder lang te koop.

Met Garantiemakelaars bent u zeker van kwaliteit. Alle woningen die via Garantiemakelaars worden gekocht of verkocht, zijn eerst bouwtechnisch gekeurd. Standaard service bij Garantiemakelaars. Voordat wij uw huis te koop aanbieden of voordat wij gaan onderhandelen over de aankoop van een huis zijn in dien nodig, het bestemmingsplan, de kadastrale gegevens en de bodem onderzocht.

Garantiemakelaars zorgt ervoor dat u prettig en vooral zeker woont. Met praktische verzekeringen zoals de Garantieverzekering tegen verborgen gebreken en de Woonverzekering, een opstal-/inboedelverzekering die de herbouwwaarde garandeert. Met de waardemonitor van Garantie-makelaars blijft u na de koop op de hoogte van de waarde van uw huis.


Vrijehuizenmarkt
Vrijehuizenmarkt is een actieve landelijke makelaarsorganisatie en heeft een database met particulieren die een geschikte woning zoeken. Vrijehuizenmarkt is zeer actief in de acquisitie voor haar opdrachtgevers en werkt op persoonlijke basis. Onze bemiddelaars zijn beëdigd makelaars en commerciële ondernemers.
 
Door de enorme schaalgrootte van Vrijehuizenmarkt kunnen wij zeer voordelig adverteren. U heeft maar 1 koper nodig, daarom benadrukken wij altijd onze opdrachtgevers om zijn/haar huis breed in de markt te zetten. Hierdoor komen er zeer veel gegadigden op uw huis af. Waardoor een snelle en goede verkoop realiseerbaar is. De voordelen van de lage courtage van Vrijehuizenmarkt geven royale ruimte voor extra marketing van uw huis. Informeer bij uw Vrijehuizenmarkt in uw regio voor een actieplan op maat.

Onze gratis zoekopdracht is een enorm succes uit het hele land en zelfs het buitenland geven mensen hun wensen voor een huis, winkel, kantoor etc. aan ons door. Zodra u ons een gratis zoekopdracht geeft, houden wij de markt scherp voor u in de gaten. Indien wij het gewenste voor u gevonden hebben dan mailen wij u dat gratis als eerste door. Ook de objecten die in de stille verkoop/verhuur zijn mailen wij u dan direct door.
 
Voor de relaties die zelf geen tijd, geen kennis van zaken heeft of niet zo'n sterke onderhandelaar is, kunnen wij voor u bemiddelen tot aankoop/aanhuur. Tevens rekenen wij hiervoor dezelfde lage courtages als bij verkoop/verhuur. Zodra u ons een opdracht geeft tot aankoop/aanhuur neemt de makelaar uit uw regio de totale onderhandeling voor zijn rekening. Door een krachtige onderhandeling kunt u duizenden euro's besparen en uiteraard let uw makelaar op allerlei zaken die voor u belangrijk zijn.
 
  
 
 
 
Woonaccent
Woonaccent Makelaars zijn ervaren, deskundig en kennen de regio. Maar we bieden meer. Wij werken namelijk volgens de unieke Woonaccent Wijze. Deze werkwijze kenmerkt zich door openheid en helderheid. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen bepalen we samen hoe we de aankoop of verkoop van de woning gaan doen.
Ook kenmerkend voor de Woonaccent Wijze is dat wij aan de hand van zes overzichtelijke stappen helder maken hoe jouw woning verkocht of aangekocht kan worden. Deze zes stappen en de extra servicediensten waaruit je kunt kiezen beschrijven we op deze site.
Deze zes stappen liggen op een aantal punten vast, maar geven je de ruimte om bepaalde zaken zelf te doen.


Direct Wonen
Direct Wonen is in 1990 opgericht door Yvonne Swaans (zakenvrouw van het jaar 2005) en Richard Westerhuis. Anno 2006 heeft Direct Wonen 24 vestigingen door heel Nederland en meer dan 135 medewerkers. Daarmee is de organisatie dé grootste verhuurmakelaar van Nederland.
 
Direct wonen is Nederlands grootste verhuurmakelaar en bemiddelt tussen woningzoekende en woningaanbieders in het verhuren en vinden van geschikte woonruimte. Naast vele particuliere verhuurders, maken ook makelaars, woningbouwverenigingen en vastgoedfondsen gebruik van de diensten van Direct Wonen.
 
Direct Wonen heeft 24 vestigingen in Nederland in eigen beheer. Er zijn meer dan 150 personen werkzaam, waarvan meer dan 35 op het hoofdkantoor. Met een marktaandeel van 21% op de (particuliere) huurbemiddelingsmarkt is Direct Wonen de grootste speler in deze markt.
 
De afgelopen drie jaar is Direct Wonen enorm gegroeid en verdubbelde in aantal werknemers, aantal inschrijvingen en het aantal bemiddelingen. In 2005 waren op ieder moment meer dan 25.000 woningzoekenden actief op zoek naar een woning via Direct Wonen en stonden meer dan 23.000 aanbieders ingeschreven


Rotsvast 
Met inmiddels 27 vestigingen door heel Nederland is de Rots-Vast Groep de grootste specialist op het gebied van huurwoningen en beheer van woonruimte. Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt de Rots-Vast Groep u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij hebben opgebouwd.
 
Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is de Rots-Vast Groep uitgegroeid tot een organisatie door heel Nederland. En we blijven groeien! Binnen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 24 franchise- en 3 eigen vestigingen in Nederland.
 
Witte Woning Makelaars
Op 1 mei 2003 hebben wij onze éérste vestiging in Nederland geopend en daar zijn wij trots op. In korte tijd zijn er al veel vestigingen bijgekomen. Wij hebben grote ambities en verwachten samen met onze franchisenemers door te groeien naar ongeveer 100 winkels. U kunt dan overal in Nederland profiteren van een eerlijke en goedkope dienstverlening en een breed aanbod van woningen in heel Nederland. Tevens geven wij gratis en echt onafhankelijk hypotheekadvies.

Ons concept is heel eenvoudig en zonder kleine lettertjes, eigenlijk snappen wij niet waarom het nog niet eerder is toegepast. Ons uitgangspunt is als volgt: u bepaalt zelf welke onderdelen van onze dienstverlening u verlangt. U kunt ervoor kiezen om ook wat zelf te doen. Dat kan vanaf € 50 per week. Indien u liever heeft dat wij net zoals traditionele makelaars het werk verrichten, dan kan dat ook. Hiervoor betaalt u ons een courtage van slechts 0,5% (excl. btw) van de vraagprijs van uw woning. Deze 0,5% betaalt u pas nadat uw woning is verkocht.
 
Eigen Huis Makelaar
Eigen Huis Makelaar is een landelijk werkende organisatie in de makelaardij met regionale kantoren. Met haar beproefde formule speelt Eigen Huis Makelaar in op de wensen van haar klanten. Namelijk persoonlijke service en goedkopere makelaarsdiensten!
 
Met haar verkooppakketten, van ‘doe-het-zelf’ tot complete dienstverlening kiest u zelf de service die u wenst. Altijd tegen de scherpste tarieven.
 
Vanuit de regionale vestigingen bedienen ze klanten op gedreven en persoonlijke wijze. Eigen Huis Makelaar is zeer innovatief in het onder de aandacht brengen van haar woningaanbod en het benaderen van woningzoekers. Kijkt u eens op de site naar de gratis zoekopdracht, de landelijke database met woningzoekers, een nieuwsbriefservice waarin zoekers gratis het nieuwste aanbod in hun mailbox ontvangen etc. Dit alles om de verkoop- of aankoop van uw woning zo spoedig mogelijk te realiseren!
 
U kunt bij Eigen Huis Makelaar terecht voor:
  • verkoopbegeleiding (zowel 'doe-het-zelf' als complete makelaarsdiensten)
  • aankoopbegeleiding
  • bedrijfsonroerend goed
  • huur/verhuur
  • taxaties
  • bouwkundige keuringen
  • fotoreportages
  • virtuele tours
  • hypotheken
  • verzekeringen